collapse collapse

Please donate to help keep this site going.

Recent Topics

Jon Moss by Sexual Ealing
[Today at 05:21:20 AM]


Gary Shaw celebration by robbo1874
[Today at 03:22:27 AM]


Jack Grealish - for life? by robbo1874
[Today at 03:16:52 AM]


VAR by Toronto Villa
[Today at 02:55:55 AM]


Best Finisher? by dcdavecollett
[Today at 02:25:12 AM]


Conor Hourihane - SIGNED by eamonn
[Today at 01:51:09 AM]


The International Cricket Thread by tomd2103
[Today at 01:32:49 AM]


Small Heath: The gift that keeps on giving by dave.woodhall
[Today at 12:43:15 AM]

January 18, 2021, 09:08:53 PM by dave.woodhall | Views: 597 | Comments: 5

The Villa have been playing ca...
January 17, 2021, 06:10:15 PM by dave.woodhall | Views: 938 | Comments: 14

Jimmy Rimmer, Nigel Spink and ...
January 13, 2021, 02:59:00 PM by dave.woodhall | Views: 949 | Comments: 9

There have been some fairly ug...
January 08, 2021, 02:00:55 PM by dave.woodhall | Views: 1030 | Comments: 0

As a one time moderately succe...
December 30, 2020, 09:43:19 PM by dave.woodhall | Views: 1471 | Comments: 15

Watching the Chelsea match on ...

Follow us on...

Author Topic: This Site  (Read 68939 times)

Offline Legion

  • Moderator
  • Member
  • *
  • Posts: 52979
  • Age: 49
  • Location: Cloud 10
  • Oh, it must be! And it is! Villa in the lead!
    • Our FB Page
  • GM : 05.04.2019
Re: This Site
« Reply #30 on: August 23, 2012, 06:57:07 PM »
viewing from my laptop (win7/chrome) the frame for entering posts does not word wrap and scrolls right when I hit the right edge of the viewable section. It's as if it has lost its width property.

If I hit 'preview' the preview frame does wordwrap but appears offset and truncates the first 8 characters or so on the left hand side (throughout the post).
No scrollbar on the RHS of the posting box when modifying or replying to a post.

You need to clear your cache!

Do what now?

Offline martin@ardenley

  • Administrator
  • Member
  • *
  • Posts: 3310
  • Location: At home playing trains!
  • GM : 01.01.2021
Re: This Site
« Reply #31 on: August 23, 2012, 09:31:46 PM »
Quote

Do what now?

What browser are you using?

Offline Legion

  • Moderator
  • Member
  • *
  • Posts: 52979
  • Age: 49
  • Location: Cloud 10
  • Oh, it must be! And it is! Villa in the lead!
    • Our FB Page
  • GM : 05.04.2019
Re: This Site
« Reply #32 on: August 23, 2012, 09:32:22 PM »
I was only messing.

Offline Legion

  • Moderator
  • Member
  • *
  • Posts: 52979
  • Age: 49
  • Location: Cloud 10
  • Oh, it must be! And it is! Villa in the lead!
    • Our FB Page
  • GM : 05.04.2019
Re: This Site
« Reply #33 on: August 23, 2012, 09:33:11 PM »
Is the orange 'New' button here to stay?

Offline martin@ardenley

  • Administrator
  • Member
  • *
  • Posts: 3310
  • Location: At home playing trains!
  • GM : 01.01.2021
Re: This Site
« Reply #34 on: August 23, 2012, 09:34:18 PM »
It's on my list.

Offline martin@ardenley

  • Administrator
  • Member
  • *
  • Posts: 3310
  • Location: At home playing trains!
  • GM : 01.01.2021
Re: This Site
« Reply #35 on: August 23, 2012, 09:42:03 PM »
Is the orange 'New' button here to stay?

Done

Offline Legion

  • Moderator
  • Member
  • *
  • Posts: 52979
  • Age: 49
  • Location: Cloud 10
  • Oh, it must be! And it is! Villa in the lead!
    • Our FB Page
  • GM : 05.04.2019
Re: This Site
« Reply #36 on: August 23, 2012, 09:43:10 PM »
Much better.

Offline Woofles The Wonder Dog

  • Member
  • *
  • Posts: 10243
  • Location: East Sussex
  • GM : 24.01.2021
Re: This Site
« Reply #37 on: August 24, 2012, 05:52:41 PM »
Scrolling when quoting on an iPad is hopelessly f*cked.

Offline Legion

  • Moderator
  • Member
  • *
  • Posts: 52979
  • Age: 49
  • Location: Cloud 10
  • Oh, it must be! And it is! Villa in the lead!
    • Our FB Page
  • GM : 05.04.2019
Re: This Site
« Reply #38 on: August 24, 2012, 06:40:39 PM »
Scrolling when quoting on an iPad is hopelessly f*cked.

Works fine with BlackBerry PlayBook if a little slow.

Offline martin@ardenley

  • Administrator
  • Member
  • *
  • Posts: 3310
  • Location: At home playing trains!
  • GM : 01.01.2021
Re: This Site
« Reply #39 on: August 24, 2012, 07:16:22 PM »
Scrolling when quoting on an iPad is hopelessly f*cked.

Works fine with BlackBerry PlayBook if a little slow.

Just tried on ipad2 in Safari and Google full site and Mobile, and on iphone3s full site and mobile, and finally a Huawei 300 android phone full site and mobile, quoting worked as I expected.

Offline Woofles The Wonder Dog

  • Member
  • *
  • Posts: 10243
  • Location: East Sussex
  • GM : 24.01.2021
Re: This Site
« Reply #40 on: August 24, 2012, 07:25:52 PM »
I'm on an iPad original, and what I hold have said was wrapping wasn't working. I tried it on pelty/transfer thread, and as soon as I quoted, the thing stopped wrapping. It made trying to edit it a nightmare.

Offline martin@ardenley

  • Administrator
  • Member
  • *
  • Posts: 3310
  • Location: At home playing trains!
  • GM : 01.01.2021
Re: This Site
« Reply #41 on: August 24, 2012, 08:12:34 PM »
I'm on an iPad original, and what I hold have said was wrapping wasn't working. I tried it on pelty/transfer thread, and as soon as I quoted, the thing stopped wrapping. It made trying to edit it a nightmare.

Is it okay in Mobile version?

Offline Woody

  • Member
  • Posts: 101
Re: This Site
« Reply #42 on: September 03, 2012, 02:27:54 PM »
Doesn't work anymore via Safari on iphone4. Message comes back of "too many redirects occurred"

.net home page ok but the forum doesn't work

Offline Woofles The Wonder Dog

  • Member
  • *
  • Posts: 10243
  • Location: East Sussex
  • GM : 24.01.2021
Re: This Site
« Reply #43 on: September 03, 2012, 04:13:24 PM »
I'm getting the top half of a page loading immediately, then the bottom half (with all the info on it) loading, shall we say, at its leisure. This is on a PC with IE9 Windows 7 and an iPad Safari.

Offline martin@ardenley

  • Administrator
  • Member
  • *
  • Posts: 3310
  • Location: At home playing trains!
  • GM : 01.01.2021
Re: This Site
« Reply #44 on: September 03, 2012, 07:10:02 PM »
Just tried it on ipad2, iphone3 and 4 with safari. Iphone2 in google, and an Huawei ascend300 all without error.

 


SimplePortal 2.3.6 © 2008-2014, SimplePortal